Curs 2021/22. Tracta’m bé

Aquest curs 2021/2022 el consistori infantil ha rebut l’encàrrec de treballar a l’entorn del projecte de ciutat Tracta’m bé. Al llarg del curs escolar i durant les sessions de treball, els 27 consellers i conselleres que conformen el consistori d’enguany treballaran per dur a terme l’encàrrec que els va fer l’alcaldessa, Anna Erra, durant la sessió de constitució i nomenament dels components de l’òrgan de govern.

Amb l’objectiu d’introduir els consellers i conselleres en l’àmbit de la gestió política i d’entendre alguns conceptes que s’hi relacionen, així com les funcions que se’ls ha assignat, durant les primeres sessions de treball s’ha parlat sobre democràcia, participació, pressupostos municipals i organització interna d’un ajuntament.

Les sessions posteriors es dedicaran, per una banda, a parlar dels valors individuals i col·lectius i, per l’altra, de diverses situacions quotidianes relacionades amb la gent gran. Per tal de conèixer el projecte Tracta’m bé, així com els serveis i les entitats que reballen amb aquest col·lectiu, els consellers i conselleres comptaran amb el suport de tècniques municipals de serveis socials i amb alguns membres de la Taula de Salut Comunitària. Amb tota aquesta informació i fetes les valoracions corresponents, els representants de les diferents escoles prepararan un material que serveixi per sensibilitzar a l’entorn del bon tracte a les persones grans.

El material que resulti d’aquestes sessions de treball, serà el que presentaran a l’alcaldessa, Anna Erra, i que alhora servirà per sensibilitzar i fer-ne difusió.

Més informació

Presentació dels consellers i conselleres infantils 2021/2022

Notícies relacionades

18 d’octubre de 2021 –  Constitució i nomenament Consistori Infantil