Pots consultar la memòria completa aquí.

El Ple del mes de novembre de 2015 va aprovar una moció que tenia per objectiu fer un procés de participació entorn a la gestió de l’Atlàntida.

Per disposar d’una radiografia objectiva del funcionament del CAE i de l’EMVIC gestionat per la Fundació Atlàntida, es va contractar Bissap i ITD perquè fessin dos informes sobre la gestió de l’equipament i disposar així de dades objectives per poder decidir el millor model de funcionament.

Un cop fets els informes, des de la regidoria de cultura es va fer una demanda a la unitat de participació ciutadana per buscar el sistema més idoni de participació per tirar endavant una consulta ciutadana relacionada amb el model de gestió. Des de participació es va recomanar fer un procés centrat en la metodologia de l’enquesta.

Es van acordar les preguntes que s’havien d’incorporar a la butlleta d’opcions i es va consensuar que les opinions s’expressarien de forma presencial a través d’urnes segellades a tres punts de la ciutat: Oficina de Turisme, OAC Remei i una urna itinerant als diferents punts on hi havia la presentació dels estudis. Els sistema de garanties es va fer a través de consulta al padró municipal i es va obrir un registre de participant.

L’opinió es va expressar des del 23 de maig al 12 de juny del 2016, ambdós inclosos.

Els resultats es poden consultar a la memòria del procés.