Ahir a la tarda el procés de participació de les rambles va arribar al consistori infantil. L?objectiu de la sessió era recollir les inquietuds i les propostes dels infants sobre el procés. Després d?una breu explicació sobre el procés participatiu de les rambles i dels canals de participació, tant per joves com per la ciutadania en general, els petits consellers van treballar les seves propostes individualment i per grups. A mode de conclusió, es van posar les idees en comú i es van consensuar les propostes definitives que es presentaran el dia 17 de desembre al taller de propostes.

És important incorporar els infants i els joves al procés de participació ciutadana de les rambles ja que la visió que pot donar, el col·lectiu més jove, moltes vegades passa desapercebuda per grans i professionals. La implicació de tots els sectors en el procés de participació també afecta als més petits i per això també es vol incorporar aquesta mirada.

Us recordem que ja us podeu inscriure al taller de propostes del 17 de desembre enviant un correu electrònic a rambles@vic.cat i que podeu trobar més informació tot jugant a l?animació del procés clicant al següent enllaç

El consistori infantil aporta la seva visió particular al procés participatiu de les rambles