L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d?Abadal i el regidor de Món Rural, Josep Rafús van ser els encarregats d?explicar les accions que es fan i es faran en aquest àmbit

Ahir al vespre va tenir lloc a la Guixa una trobada entre l’Ajuntament de Vic i diversos ramaders de Vic amb l’objectiu d’explicar-los-hi de primera mà algunes de les actuacions previstes pels pròxims anys a l’entorn rural del terme de Vic. A la vegada, l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal va animar a tots els presents a formar part del Consell de la Pagesia que el consistori té la voluntat de crear en un futur. Aquest nou consell neix amb l’objectiu de promocionar els sectors ramaders, agrícola i forestal a la vegada d’esdevenir un organisme de consulta i assessorament.

Durant la mateixa reunió el regidor de Món Rural, Josep Rafús va explicar algunes de les accions que s’estan executant o es faran pròximament: la portada d’aigua al Turó de l’Armengol; la pavimentació del ramal del camí Vic a Folgueroles (accés a 11 masies); la pavimentació del camí que comunica Calldetenes amb el camí antic de Folgueroles; el manteniment d’altres camins; la millora en els punts de recollida de residus; l’accés a noves tecnologies; millora al correu postal a través de bústies, entre altres.

L’Ajuntament de Vic crearà el Consell de la Pagesia