Des de la passada setmana el carrer Sant Pau de Vic ja disposa d’un radar pedagògic amb l’objectiu que els conductors del trànsit rodat de la zona prenguin consciència que es tracta d’una zona que no es pot superar els 20 Km/hora. El radar pedagògic indica a la persona que condueix si compleix la normativa. La instal·lació d’aquest radar va sorgir de suggeriments del procés participatiu de l’Eixample Morató realitzat el passat desembre, ja que part del veïnat considerava que els vehicles excedien la velocitat permesa.

Amb aquesta acció i d’altres que ja s’han efectuat com la col·locació de jardineres al carrer Sant Pau; la instal·lació d’un mirall a la intersecció entre el carrer Trinquet, carrer Sant Fidel i carrer de la  Fusina; la presència física fixe durant l’horari comercial de dos guàrdies urbans en les tres illes de vianants amb la finalitat d’informar i fer complir la normativa d’estacionament i de conducció viària. Totes elles sorgeixen de propostes i suggeriments del procés participatiu que va tenir lloc el passat desembre a la zona de l’Eixample Morató i que des de l’equip de govern s’han tingut en compte.

Arran del procés participatiu realitzat a l’Eixample Morató, s’instal·la un radar pedagògic al carrer Sant Pau