Els veïns de la Plaça Osona, els Caputxins, la Serra de Sanferm i Santa Anna organitzen actes per celebrar la Castanyada.

BARRI OSONA

Des dels més petits fins els més grans van tenir espai per poder gaudir de la festa organitzada pels Joves del Barri Osona.
La tarda de concerts al Barri Osona la va obrir el grup Ridoh&Skam, formació de rap de la comarca. Desprès, els va seguir Frank Jimzzi, cantant que viu al mateix barri, i que va actuar fins a la mitja part quan el grup de joves va repartir les castanyes entre les persones assistents que havien torrat amb el suport de l’associació de veïns. A continuació, va seguir la festa de la castanyada amb el concert del grup barceloní 2Kalos i es va acabar amb la formació vigatana Incor&little B sobre l’escenari.
La tarda va permetre que tota la gent de barri participés de la festa, des dels petits, que es divertien mirant l’espectacle, fins als més grans que, gràcies a aquesta iniciativa, van poder celebrar, un any més, la castanyada. Tothom va acabar la festa enfilat a dalt de l’escenari

http://pladebarris.vic.cat/

CAPUTXINS

La trobada la va encetar en Jordi Vinyoles animant els més petits amb les seves cançons.
Després de berenar i mentre s’acabaven de coure les castanyes i les botifarres, les monitores i monitors del grup d’esplai Mijac de la parròquia de la Divina Pastora van estar pintant cares i fent manualitats amb la xicalla. Una gran i exitosa aportació. Moltes gràcies.
Finalment, vam menjar castanyes calentes -fetes pel castanyer de l’associació i els seus ajudants- i un bon entrepà de botifarra a la brasa.
Un altre dia de festa i retrobament veïnal al barri. Gràcies a tots!

http://barricaputxins.cat/

LA SERRA DE SANFERM

Prop de 40 persones van assistir dissabte 10 de novembre al recital de poemes d’autors joves i del moment que van fer alguns rapsodes de Teatre La Palangana.
La vetllada poètica va tenir lloc a 2/4 de 10 de la nit al pati del centre cívic de la Serra de Sanferm, amb l’espetec de les flames de fons, un vent fred i l’olor de castanyes.
L’espectacle va aglutinar una desena d’actors que van recitar poemes d’autors osonencs com Irene Solà, Jaume Coll i Guillem Ramisa. El recital es completava amb les creacions d’Edgar Alemany, Anna Gual, Mireia Calafell, Estel Solé, Irene Roca, Jan Montsalvatge i Laia Martínez i López.
Un poema sobre renegar d’allò establert titulat Cabra va ser l’apoteosi final.
Consulteu la notícia i les fotos de la Castanyada al bloc de la Serra de Sanferm. http://serrasanferm.blogspot.com.es/

http://www.teatrelapalangana.cat/blog/?p=566

SANTA ANNA

El barri de Santa Anna de Vic va recuperar aquest diumenge la tradició de la castanyada amb una tarda plena d’activitats. En el taller d’elaboració de caps de castanyera, se’n van fer una seixantena, el doble dels previstos (a la fotografia). Una cercavila pel barri va acabar amb la botifarrada popular, on es van acabar les existències i es va destinar la recaptació a Osona contra el Càncer. Al final, com era tradició, es va cremar la figura de la castanyera.

http://barrisantaanna.blogspot.com.es/

La Castanyada es celebra als barris de Vic