“Jornada cap a un nou model de cooperació. El rol dels governs locals en la cooperació internacional” és el títol de la jornada de treball que ha organitzat la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Vic, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, i que tindrà lloc el proper divendres 25 d’octubre a la Universitat de Vic.
Aquesta jornada s’enmarca en el procés d’elaboració del nou Pla director de cooperació 2013-2016 que està portant a terme l’Ajuntament de Vic, i té com a objectiu principal generar un debat entorn el nou model de cooperació que volem a nivell de ciutat i que haurà de ser el full de ruta en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament per els propers quatre anys.

La jornada està oberta a membres d’entitats, tècnics d’ajuntaments i totes les persones interessades.

 PROGRAMA DE LA JORNADA

FULL D’INSCRIPCIÓ

Jornada cap a un nou model de cooperació