En el transcurs de l’any, el Consell de Joves de Vic es reuneix periòdicament per tractar diferents temes vinculats a les polítiques de joventut de la ciutat. Així, aquest passat dissabte, el local del Vicjove va acollir una nova trobada que va comptar amb la presència del regidor de Joves, Xavier Farrés,  i membres del mateix Consell.

Alguns dels temes que es va tractar va ser la creació de les Taules d’Estudiants (que es posaran en funcionament a partir de la Trobada de Delegats d’Ensenyament secundari de Vic, que es farà el proper 15 de novembre), l’estat del pressupost municipal i dels ajuts a  les entitats juvenils o  informació de diverses activitats promogudes des de l’Ajuntament que estant adreçades als joves.

D’altra banda, algunes entitats juvenils van presentar les activitats que tenen previst dur a terme: Japanzone va informar del programa de la nova edició de la Nit Manga (que tindrà lloc el 16 de novembre a l’Espai ETC) i Gallaret Teatre el nou espectacle musical que representaran durant els dies del Mercat Medieval.

Recordem que el Consell de Joves és un òrgan consultiu que va néixer al desembre de 2009.

El dissabte es va celebrar el Consell de Joves