Amb l’objectiu de sensibilitzar la població osonenca envers la no-violència de gènere i la difusió dels valors de tolerància zero envers aquesta qüestió, especialment entre els i les joves, diversos ens comarcals d’atenció a les dones, entre ells el VicDones-SIAD Osona, organitzen la segona edició del “Concurs d’espots per a la no-violència de gènere”.

El concurs s’adreça a joves entre 18 i 25 anys complerts i consisteix en la realització d’un espot d’un màxim de 30 segons de durada  amb continguts que es refereixin a valors envers la no-violència de gènere. Les obres que vulguin concórrer al concurs s’hauran de lliurar a l’organització abans del proper divendres 13 de desembre, a mitja nit *.

El jurat, que estarà conformat per persones de diferents perfils professionals especialistes en gènere i en el camp de la comunicació i la publicitat, lliuraran un premi al millor espot en contingut no sexista i un segon premi per a l’espot que destaqui per la seva creativitat audiovisual. Ambdós guardons estaran dotats amb 400 euros cadascun i es farà l’entrega de premis a la segona sessió de la Mostra Internacional del Films de Dones que es farà a l’Espai ETC de Vic el proper dijous 19 de desembre.

Aquesta iniciativa s’emmarca, un any més, dins dels actes programats entorn el 25 de novembre, Dia Internacional per a la No-Violència vers les Dones. Trobareu la programació completa a l’enllaç de sota.

Segona edició del Concurs d’Espots per a la No-Violència de Gènere