L’altra ciutat, és un procés participatiu impulsat per un grup motor format per diferents estaments de la ciutat que tenen en comú la seva vessant artística amb l’objectiu de fer una intervenció participativa a la plaça Bisbe Oliba i organitzar activitats entorn a aquesta acció.

En aquest sentit, el proper 14  i 21 de novembre es portarà a terme a la seu del COAC ( Pl. Bisbe Oliba, 2) una xerrada i una taula rodona entorn aquest projecte d’intervenció a l’espai públic.

El dijous 14 de novembre a les 19h, tindrà lloc  la conferència “El Retorn al lloc i a les geografies emocionals en un context de canvi de paradigma” a càrrec de Joan Nogué, Director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i Catedràtic de Geografia Humana de la UdG.

El dijous 21 de novembre  es celebrarà la taula rodona “Pràctiques artístiques i dinàmiques participatives en l’espai públic”. La jornada comptarà amb la participació de Jordi Canudas, artista visual i professor de l’Escola Massana; Jordi Pascual, gestor en cultura i sostenibilitat i coordinador internacional de l’Agenda 21 de la cultura; Itziar González, arquitecta i urbanista; i de moderadora Clara Garí, directora de la Nau Côclea.

 
 
Xerrada i taula rodona sobre “L’altra ciutat”, projecte particpatiu d’intervencions a l’espai públic de Vic