Al llarg del matí d’avui, divendres 15 de novembre, una seixantena de joves han participat en la Trobada Local de Delegats que s’ha dut a terme a l’Alberg Canonge Collell. Els joves són estudiants d’ESO, Batxillerats, Cicles Formatius i Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) d’un total de 8 centres, públics i concertats, de la ciutat de Vic.

Després de la benvinguda del regidor de Joves, Xavier Farrés, els joves s’han dividit en diversos grups de treball conduits per diferents educadors per tal de conèixer millor els drets, deures i funcions dels delegats; adquirir eines i tècniques de comunicació per desenvolupar la seva tasca i, finalment, participar en la creació i posada en funcionament de les Taules d’estudiants, un nou estament participatiu de Vic que funcionarà de manera coordinada amb el Consell de Joves.

D’altra banda, els professors que han acompanyat els alumnes han participat en una sessió informativa específica sobre els serveis i recursos adreçats a joves que existeixen actualment a Vic. També se’ls ha informat de primera mà de les activitats que es promouen actualment des de Vicjove, el servei municipal de joves.

+ Informació: Vicjove

 

 

 

Trobada Local de Delegats d’Educació Secundària