El passat dissabte 15 de febrer, la ciutat de Vic va acollir  la 5a Jornada del Projecte Educatiu de Ciutat d’Intercanvi de projectes pedagògics dels centres educatius de Vic. La benvinguda va anar a càrrec d’Anna Erra, regidora d’Educació i, Núria Homs, responsable del Projecte Educatiu de la Ciutat de Vic.

L’Ajuntament de Vic, a través de la Jornada PEC, dóna suport als centres i potencia l’intercanvi de coneixements entre professionals del món educatiu per interactuar i compartir coneixement. És un moment on les escoles i instituts tenen l’oportunitat de presentar alguns dels seus projectes pedagògics a la comunitat educativa. Enguany, es van presentar 23 projectes, simultàniament, repartits en 3 grups diferents, en funció de la franja d’edat dels alumnes destinataris: un grup de presentacions d’escola bressol i educació infantil, un 2n grup de presentacions d’educació primària, i un 3r grup amb les presentacions de secundària i batxillerat. La Jornada d’enguany va comptar amb 230 inscrits.
Alhora, la Jornada forma part de les activitats d’acompanyament en el període escolar de preinscripció d’educació infantil, primària i secundària per al nou curs escolar 2014-2015. Esdevé una acció més de suport al procés de preinscripció, per a la tria conscient de l’escola.
Com en anteriors edicions, les tasques de suport en la recepció i dinamització de la Jornada van anar a càrrec d’alumnes del PQPI d’auxiliar de “vendes, oficina i atenció al públic”, que voluntàriament col·laboren amb la regidoria d’educació adquirint així unes primeres pràctiques complementàries a la formació que estan cursant.

La Jornada PEC arriba a la seva 5ena edició amb èxit, doncs any rere any han augmentat el nombre de presentacions per part dels centres, així com el nombre d’assistents. Des de la regidoria d’educació es valora molt positivament la Jornada destacant que és una bona oportunitat per fer notícia positiva de l’educació i per reconèixer el valor que la institució escolar té a la ciutat.

 

Més informació

Vic celebra la 5a Jornada del Projecte Educatiu de Ciutat basada en l’Intercanvi de projectes pedagògics dels centres educatius