Ja falta menys per la Festa Major de 2014, que aquest any se celebrarà del 27 de juny al 13 de juliol.  La Comissió de Festa Major de Vic, formada per totes aquelles entitats i persones amb ganes de participar en l’organització de la Festa Major,  es va reunir el passat 27 de febrer a la casa Serratosa per començar a decidir les propostes d’aquest any. La propera reunió serà a finals del mes de març.

La subcomissió de la Crida, formada per representants de les tres colles, també s’ha posat a treballar ja en la organització i els recorreguts de les cercaviles. Per la seva banda, les tres colles de la ciutat (negres,  verds i vermells)  ja estan treballant en les seves activitats.

Si esteu interessats en participar en alguna d’aquestes comissions podeu enviar un correu a castillomr@vic.cat.

 

 

La Comissió de Festa Major de Vic es posa en marxa