L’Ajuntament de Vic, per tercer any consecutiu i seguint la línea de participació ciutadana, obre una nova convocatòria pel concurs de cartells de la Festa Major 2014. El concurs té per finalitat potenciar la creació artística i la participació ciutadana, així com donar difusió a la Festa Major de Vic. Les obres o cartells concursants hauran de ser originals i inèdits i el tema haurà d’estar relacionat amb la ciutat de Vic i la Festa Major.

Pot participar en aquest concurs qualsevol persona interessada. Si es vol presentar un cartell en representació d’un grup, escola o entitat sense ànim de lucre, ha de designar una persona representant de l’entitat, i, en el moment de la inscripció, s’han de facilitar les dades identificatives de l’entitat.

Les obres es poden presentar del 14 d’abril al 2 de maig, a l’àrea de Cultura i Ciutadania, al carrer Bisbe Torres i Bages, 6, 2n pis, de 9.00 a 15.00 hores.

El jurat encarregat de decidir el cartell guanyador serà designat per la Comissió de la Festa Major i es reunirà per qualificar les obres una vegada finalitzat el termini de presentació.

El guanyador o guanyadora rebrà un val de compra per a material, a les botigues de Vic, per un import de 300 €.

 

Per més informació obriu el document adjunt

Nova convocatòria del concurs de cartells per la Festa Major de Vic