El diumenge 30 de març, va tenir lloc a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic, l’acte de reconeixement a les persones que van cedir les seves fotografies relacionades amb el barri a l’arxiu municipal. Aquestes fotografies ja van ser utilitzades per a configurar les exposicions “La Meva Memòria del Barri” realitzades entre els anys 2008 i 2011 als barris de la Serra de- senferm, Osona, Santa Anna, Pla de l’Estadi i Pla del Remei en el marc del Pla de barris sud de la ciutat.

L’acte va estar presidit per Josep Rafús, 4t tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge, Món Rural, Medi Ambient i Pla de barris, que va agrair a les persones assistents aquesta acció de generositat cap a la ciutat. Seguidament, es va projectar un muntatge de fotografies que recordava  el procés que es va fer amb el veïnat de recull d’imatges, comentaris i les inauguracions de cada una de les exposicions per barris. El moment culminant va ser quanValentí Comas, veí de Santa Anna, en representació de les persones que cedien les imatges, les va lliurar a Francesc de Rocafiguera, arxiver municipal. Aquest últim, a més d’apreciar aquest  fet, va aprofitar per recordar les funcions de l’arxiu municipal de recollida, custodia, conservació i difusió de la documentació rebuda.

Per concloure l’acte, Josep Rafús va presentar el treball que esta fent la Casa d’Oficis del mòdul de cuina del Pla de barris  i la formació en l’ofici de cambrer del programa ViaJove  que van oferir a les persones assistents un suculent piscolabis

Mig miler de fotografies històriques cedides a l’Arxiu Municipal