Les 17 propostes seran presentades per la ciutadania als regidors del consistori i s’exposaran a opinió pública a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic.

El pròxim dijous, dia 26 de febrer a les 19.30 h tindrà lloc a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic l’Audiència pública dels pressupostos participatius. Aquesta cita donarà el tret de sortida a la campanya de votacions de les diferents propostes elaborades íntegrament per la ciutadania.

Després de sis mesos de treball entre tècnics municipals de participació i la mateixa ciutadania, l’Ajuntament de Vic obrirà aquest pròxim mes de març la fase de votacions dels 17 projectes finals i serà el dia 17 d’abril que es coneixerà el resultat final.

L’acte estarà presidit per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i comptarà amb la presència del regidor de Ciutadania, Joan López i Carol, el regidor designat per portar a terme aquest projecte concret, Iban Lapeira i els delegats de les taules de participació on s’han elaborat les propostes.

RECORDEM

Motiu: Audiència pública pressupostos participatius
Dia: Dijous, 26 de febrer
Hora: 19.30 h
Lloc: Sala de la Columna. Ajuntament de Vic.

L’Audiència pública dels pressupostos participatius dóna el tret de sortida a les votacions