Ja s’ha el període de votacions del primer procés de pressupostos participatius de la ciutat de Vic. El pressupost participatiu és un mecanisme de participació que permet decidir a quines propostes de ciutat van a parar una part dels recursos municipals. Actualment aquest procés es troba en la fase de votacions, posterior a les taules de participació,  en les que els veïns i veïnes de Vic han elaborat conjuntament 17 propostes de millora de la ciutat.
 
Ara us toca  als vigatans  dir-hi la vostra i decidir quines de totes aquestes propostes ciutadanes són les més prioritàries. La teva opinió compta!
 
El període de votacions estarà obert del dia 1 fins al 31 de març i es podrà votar presencialment i online. Hem elaborat una exposició amb les 17 propostes que es podrà visitar a la Oficina de Turisme entre el 2 i 8 de març, al CCVic de Can Pau Raba entre el 9 i el 13 de març i al CCVic del Montseny entre el 16 i 20 de març de 11 a 13h i de 17 a 20h.
 
Si ho preferiu també podeu votar online a través del web http://www.vic.cat/decidim
 
Anima’t i participa
 

Atentament 
Pressupostos participatius. Vota online! Són menys de 5 minuts