Per tal d’explicar a la ciutadania en quin punt es troba actualment cada un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius (podeu consultar la informació respecte els projectes guanyadors aquí i aquí) s’ha convocat una sessió oberta a tothom el dijous 3 de desembre a les 20h a la Sala de la Columna (Casa Consistorial, c/ Ciutat 1). La sessió anirà a càrrec del Regidor de Participació, Toni Serrat, i també del personal tècnic encarregat d’aquest procés participatiu.

Aprofitem l’ocasió per posar en valor que totes les propostes que optaven a la dotació econòmica dels pressupostos participatius van estar íntegrament elaborades per la ciutadania que va participar en el procés.

Ens agradaria molt comptar també en aquesta ocasió amb tots i totes vosaltres, tant si vau participar d’alguna manera en el procés (ja sigui en l’elaboració de propostes i/o en les votacions) com si no vau poder i teniu un interès en el tema. Us hi esperem a tots i totes!

En quin punt es troba cada un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius?