El 2017 és l’any dels Pressupostos Participatius de la Vella. Durant aquest mes de gener comença la fase informativa, que pretén donar a conèixer els pressupostos participatius al màxim possible de veïns i veïnes majors de 16 anys de la zona de la Vella per a que, si així ho consideren,  presentin les seves propostes de millora de la zona durant el mes de març.

A finals de novembre ja es va iniciar la ronda de contactes amb les associacions de veïns i veïnes. Durant els mesos de desembre i gener l’equip tècnic de pressupostos participatius ha seguit treballant en aquesta direcció i s’ha seguit posant en contacte amb les entitats, associacions, grups, centres formatius, escoles i altres actors claus de la zona de la Vella. Durant les trobades s’ha explicat personalment com serà el procés, qui hi podrà participar i com, s’han resolt dubtes i establert complicitats amb la ciutadania de la zona de la Vella. Aquestes trobades s’allargaran fins a finals de febrer.

A més a més, a partir del 16 de gener i fins a mitjans de febrer s’han habilitat uns punts informatius a peu de carrer per tots aquells veïns i veïnes que, formin part o no d’una entitat o grup ja contactat, es vulguin informar a nivell individual i/o resoldre dubtes. Els punts informatius són els següents:

LLOC DIA
Pla del Maset, escola Sentfores Dilluns 16 de gener de 17 a 18h
Parc del Campus Dimarts 17 de gener de 10 a 13h
Escola Andersen Dilluns 23 de gener de 17 a 18h
Rambla Hospital, davant de Correus. Dimarts 24 de gener de 10 a 13h
IES Jaume Callís Dilluns 30 de gener de 10 a 13h
Plaça de la Noguera Dimarts 31 de gener de 10 a 13h
Parc Jaume Balmes, escola Centre Dilluns 6 de febrer de 17 a 18h
Mercat del diumenge Diumenge 12 de febrer de 10 a 14h
Plaça de la Catedral, col·legi Santa Caterina Dilluns 13 de febrer de 17 a 18h
Escola La Sínia Dilluns 20 de febrer de 17 a 18h

 

La informació també estarà disponible a les xarxes socials en els comptes Vicparticipa de Facebook i Twitter i també en els comptes oficials de l’Ajuntament de Vic. Es podrà fer el seguiment a través de l’etiqueta #vicparticipa.

INFORMA’T SOBRE COM PARTICIPAR ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE LA VELLA