En plena fase de presentació de propostes es fa una valoració positiva de la quantitat i diversitat de propostes que estan arribant per part de la ciutadania. Les propostes presentades fins ara afecten diferents àmbits: urbanístic, ambiental, educatiu, esportiu, social, cultural, etc. i han arribat via internet, a través del web http://decidim.vic.cat/, o presencialment, a les diferents reunions de propostes que s’han anat convocant.

Els pressupostos participatius són un mecanisme de participació ciutadana que permet a la ciutadania decidir què es fa amb 150.000€ del pressupost municipal. Aquest any els pressupostos participatius afecten la zona del Nen, això vol dir que el veïnat i entitats dels barris del Nen (la Calla, Horta Vermella, Estadi, Santa Anna, Barri Osona i Serra-de-senferm) poden presentar propostes de millora d’aquesta zona.

La fase de presentació de propostes finalitzarà el 28 de febrer (s’accepten propostes online fins el 15 de febrer). Les propostes es treballaran a dues taules de propostes:

  • 19 febrer, 19:00-21:00
  • 28 febrer, 19:00-21:00

LLoc: Centre d’Arts Contemporànies, c/Sant Francesc, 1, Vic

S’anima a totes les persones i entitats que hagin presentat una proposta que vinguin a explicar-la i defensar-la a les taules de propostes. En aquestes sessions s’eliminaran les que no compleixin els criteris, es mapejaran les vàlides i es concretaran.

Seguidament els diferents departaments tècnics de l’Ajuntament validaran i quantificaran les propostes que han de passar a la fase de votacions.

Més informació a http://decidim.vic.cat/

 

 

 

 

 

 

 

La fase de propostes dels pressupostos participatius del Nen ha arrancat amb bon peu