Plataforma de participación DECIDIM VIC PARTICIPA

Per poder participar en el procés d’elecció del nom de la biblioteca, l’Ajuntament de Vic compta amb una nova plataforma virtual: http://decidim-vic.diba.cat, un projecte de programari lliure creat per la Diputació de Barcelona i utilitzada per nombroses organitzacions en tot el món. Decidim s’ha iniciat en 32 ajuntaments i dos ens locals catalans l’any 2018, entre aquests Vic.

El regidor de Participació Ciutadana, Josep-Ramon Soldevila, celebrava que Vic pogués estrenar aquesta plataforma en aquest procés participatiu perquè “disposem d’una eina fiable, transparent i segura per decidir el nom guanyador”, subratllava.

La ciutadania només podrà donar suport a un únic nom dels cinc proposats: Anna Dodas, M. Àngels Anglada, Ausa, Pilarín Bayés o U d’octubre. Cada persona pot participar una única vegada, però mentre duri la fase de recollida de suports, es pot canviar d’opinió, retirar el suport a un nom i donar-lo a un altre.

Les persones que no disposin de correu electrònic, necessari per registrar-se a la plataforma, o que no tinguin accés a internet, podran participar en l’elecció del nom de la biblioteca als centres cívics o a la Biblioteca Joan Triadú.

Al final de l’acte es va fer un sorteig i es va treure els 10 noms guanyadors amb un lot de llibres valorat en 100€. Els guanyadors són: Joan Manel López Tubau, Fina Hervas, Jordina Abad, Josep Prat, Laura Donadeu Casassas, Lagunas Riera, Lorena Laura Carbajal, Quim Soler Salés, Pere Oliver i Jasmina Pujolar. Es van extreure també el nom de dos suplents.

 

 

 

 

Plataforma DECIDIM VIC PARTICIPA. Guanyadors d’un lot de llibres