La trobada va tenir lloc al Mas de Bigues, coincidint amb la reobertura de l’equipament

Aquest cap de setmana es va celebrar la primera sessió d’aquest curs del Consell de Joves de Vic al Mas de Bigues, coincidint amb la reobertura de l’equipament. La trobada va ser presidida pel regidor de Joventut, Xavier Farrés i hi van participar una desena de joves, en representació de diverses entitats de la ciutat.

El Consell de Joves és un òrgan de participació de la població jove de Vic. Té un caràcter consultiu i és impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu que els joves intervinguin en la construcció de les polítiques públiques de la ciutat.

Durant la sessió, es va fer una avaluació de les activitats realitzades pel consistori durant l’estiu, es va fer una proposta d’activitats per aquest darrer trimestre de l’any que va quedar oberta a suggeriments i propostes de les diverses entitats i grups juvenils de la ciutat.

Al llarg de les properes setmanes, es preveu que es vagin incorporant al Consell de Joves els delegats dels centres d’ensenyament secundari de la ciutat que vagin sortint elegits.

Una desena de joves participen al primer Consell de Joves de Vic d’aquest curs