El passat dissabte 26 d’octubre es va realitzar la primera edició de la castanyada del barri de l’Estadi. L’activitat va tenir lloc a la Plaça Moragas i va ser organitzada per l’associació de veïns del barri amb el suport del Pla de barris de l’Ajuntament de Vic.

Les activitats es van anar succeint des de primera hora de la tarda on els membres de l’Agrupament Escolta Tsunami, gairebé un centenar, juntament amb la canalla del barri, van iniciar la festa realitzant els jocs infantils que prèviament havien organitzat.

Seguidament va tenir lloc una actuació de percussió del grup Ghanaman  format per alguns dels membres de l’Associació de Ghanesos del Remei.

Mentrestant, totes les persones participants i el veïnat gaudien de les castanyes, els panellets que van elaborar els voluntaris i voluntàries del ViaJove i les pastes realitzades per algunes de les dones de la comunitat marroquina del barri.

Finalment, i per concloure la festa, el grup Mixu va oferir un concert  de rock davant una cinquantena de persones que s’hi van aplegar.

+ info: http://pladebarris.vic.cat

Castanyada multicultural al barri de l’Estadi