L’exposició  Trencant Fronteres ha rebut un total de 1709 visites al llarg dels gairebé tres mesos que ha estat exposada a l’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies de Vic. Durant tot aquest temps l’ACVIC ha ofert visites guiades i comentades de manera que la majoria de visitants han pogut no només visualitzar el recull d’imatges i testimonis gràfics de les activitats realitzades en el marc d’aquest projecte sinó també entendre i comprendre el projecte, les activitats i els resultats obtinguts en l’àmbit de ciutat.

L’exposició que mostra el treball realitzat en el marc del projecte Trencant Fronteres. Implicació de les dones nouvingudes a la comunitat d’acollida, es va inaugurar el passat 3 de juliol de 2013 a l’ACVIC amb la presència de totes les participants, i havia d’estar exposada fins a finals de setembre, però l’èxit de visitants va fer que s’allargués la seva clausura fins el passat 26 d’octubre.

El projecte, que va estar subvencionat per l’Obra Social “la Caixa”, es va portar a terme durant aquest 2013 amb l’objectiu de millorar la interrelació, participació i implicació de les dones nouvingudes a la ciutat, i es va tancar el passat mes de juliol, amb la inauguració de l’exposició amb uns resultats molt positius, és per això que ara es busca la manera de poder-hi donar continuïtat.

L’exposició Trencant Fronteres es podrà tornar a veure del 11 de novembre fins al 31 de gener de 2014 al Vestíbul de l’Oficina d’Acollida i el VicDones-SIAD Osona a  l’Edifici del Sucre (C. de la Llotja, 1 , 2ª planta) en motiu de les activitats que es fan entorn el 25 de novembre, Dia Internacional per la no violència vers les dones.

 

Èxit de visitans a l’exposició que mostra el treball del projecte “Trencant Fronteres”