Aquest es un òrgan consultiu i de participació. L’objectiu del mateix es treballar per la gent gran de la ciutat conjuntament amb la regidoria de Benestar i Família.

Hi ha representades totes les entitats, casals i associacions que fan activitats adreçades a la gent gran de la ciutat.

Avui han estat presents a la reunió l’Associació de Vídues, Coordinadores del departament de Benestar de la Generalitat de Catalunya del Casal de la Rambla, Casal Guiteres, Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran, Amics de la gent Gran, ASHES, Associació Veïns de Sta. Anna, Associació de Veïns del barri Nord, Associació d’usuaris dels casals de la Rambla i del Casal Guiteres.

Entre d’altres, s’ha parlat de les recents inauguracions i actes impulsats des de la Regidoria i per a la gent gran i les seves necessitats. Així com també de la programació d’activitats que des de Benestar i Família es posa al servei de la gent gran de Vic.

S’ha parlat també de la pel·lícula que ha encarregat l’Ajuntament de Vic de la gent gran i que s’estrena aquest diumenge al matí als Multicines Sucre.

Pel que fa la festa de Primavera que tindrà lloc el mes de maig i han novetats importants aportades i suggerides des del mateix consell, que a mes, ha acordat fer una comissió per anar perfilant la pròpia festa i també per crear el programa anual d’actes i activitats vàries  que es faran en l’àmbit de ciutat, com per exemple, caminades, actes culturals, conferències…

També s’ha acordat que les diferents entitats i associacions difondran els seus programes d’actes a fi de que tothom pugui estar ben informat de totes les activitats previstes per enguany.

D’altra banda a cada Consell de la Gent Gran, hi hauran dues o tres entitats que exposaran per a coneixement de tots els altres, qui son i que fan.

El Regidor de Benestar i Família Xavier Farres ha destacat “ aquest treball conjunt que fem des de la regidoria i amb l’aportació importantíssima de totes aquestes entitats involucrades en el projecte “

Avui s’ha reunit el Consell Local de la Gent Gran