El passat dissabte 18 de gener, el Consell de Joves de Vic va celebrar la primera sessió d’aquest any, presidida pel regidor de Joventut Xavier Farrés. El Consell de Joves és un òrgan de participació de la població jove, de caràcter consultiu i impulsat per l’Ajuntament de Vic per tal que les persones joves intervinguin en la construcció de les polítiques públiques de la ciutat.

 

Al llarg de la reunió es va fer la presentació dels nous membres del Consell, com el Casal Claret, l’Associació d’alumnes de la Universitat de Vic o el nou agrupament escolta de Vic, l’AEiG Collformic, així com també la nova etapa de Ràdio La Plana, la ràdio jove de Vic.

D’altra banda, l’equip de Vicjove ha fet un resum de la memòria de 2013 del servei de joves, la qual es presentarà properament.

A aquest Consell també hi van assistir, per primera vegada, els representants de les Taules d’estudiants. D’aquesta manera, es millora la coordinació d’aquests dos estaments participatius juvenils de Vic.

Finalment, es va crea la comissió que treballarà en l’organització i disseny del Pollastre Jove, la jornada anual del Consell i, per extensió, dels joves de Vic. El Pollastre Jove arriba a la seva sisena edició i tindrà lloc el dissabte 17 de maig. El programa definitiu sortirà de la proposta d’aquesta comissió. D’altra banda, els alumnes de Gràfica Interactiva de l’Escola d’Art de Vic participaran en un concurs destinat a crear una nova marca del Pollastre.

La propera reunió del Consell ha estat fixada pel dissabte, 15 de març.

Més informació: www.vicjove.cat

 

Consell de Joves de Vic: primera reunió del 2014