Ahir a les 19.00h a la Sala de Consellers de l’Ajuntament de Vic es va celebrar l’acte de nomenament del nou Consistori Infantil de Vic.
El Consistori Infantil de Vic 2014/2015 estarà format per 20 alumnes de sisè de primària (un representant de cada aula de les escoles de la ciutat) i durant un any es reunirà mensualment a la Sala de Plens de l’Ajuntament convertint-se en un òrgan consultiu de diferents projectes i Regidors.
L’acte de nomenament va estar presidit per l’alcalde Josep M. Vila d’Abadal, la regidora d’Educació, Anna Erra, i l’alcaldessa del Consistori Infantil del curs anterior CarlaMallarach.
Anna Erra, va agrair la tasca de l’antic Consistori i va animar al nou a portar a terme el nou repte que se’ls hi va proposar. Un any més, va deixar constància de la voluntat de l’Ajuntament en apropar el món de la política als més petits i propiciar espais d’intercanvi i participació.
Seguidament, els consellers sortints van explicar les seves tasques a l’Ajuntament, posant èmfasi als aspectes que ells han valorat com a més importants i que han après durant aquest curs com a consellers i conselleres.
Josep M. Vila d’Abadal, va felicitar per la feina feta a tots els consellers i conselleres i va animar als consellers entrants. Va explicar que es tracta d’una oportunitat per millorar la ciutat i va remarcar que “no es tracta d’un joc”. “Segons l’actualitat del nostre país, teniu la oportunitat de pensar com voleu que sigui la ciutat de Vic en aquest nou estat independent”, va afegir.
Vila d’Abadal va encomanar al nou consistori idear i executar nous projectes per la ciutat amb un pressupost de 10.000€.
Com a novetat de l’acte de constitució del nou Consistori d’enguany, va ser l’entrega del diploma acreditatiu i de la venera a cada regidor infantil, una versió adaptada a la imatge de la que se’ls atorga als Consistori Municipal. 
Els Conselles i Conselleres Infantils d’aquest curs 2014 / 2015 són: Marçal García Muñoz (Andersen), Gibert Antentas Parés (Andersen), Gisela Cirera Casassas (Escorial), Jan Sabaté Riera (Escorial), Daixa Prat Valls (Estel), Núria Pous Rossinyol, Carla Torras Piqueras (Guillem de Montrodon), Carla Buxadé Casajuana (Pare Coll), Clara Tremosa Roura (Pare Coll), Dafne Maldonado Hidalgo (Sagrat Cor de Jesús), Raül Pérez Bermúdez (Sagrat Cor de Jesús), Carla Solà Galán (Salarich), Montserrat Expósito Castells (Salarich), Ivet Macià Sánchez (Sant Miquel dels Sants), Laura Masoliver Bigas (Sant Miquel dels Sants), Mireia Plans Bellavista (Sant Miquel dels Sants), Ana Gabriela Acevedo (Santa Caterina), Laia Parareda De la Osa (Sentfores), Zakaria Boudich (Sínia) i Adrit Pal Singh (Sínia).
Ha quedat constituït el nou Consistori Infantil 2014/2015