El consistori infantil de Vic tanca també la seva legislatura

Avui a la tarda ha tingut lloc la darrera sessió del consistori infantil d’aquest curs 2014/15 i que ha servit per donar a conèixer la proposta guanyadora dels pressupostos participatius després que la passada setmana tots els alumnes de sisè de primària dels centres escolars de Vic fessin la seva votació. Finalment, doncs, la proposta que va suggerir i treballar l’escola Estel de Vic ha estat la guanyadora amb un 45.3% dels vots. Aquesta es basa en habilitar gronxadors adaptats per a persones amb dificultat de mobilitat a alguns dels parcs infantils de la ciutat i crear una nova rampa d’accés a la zona de sorra de la plaça Major de Vic. La iniciativa comptarà amb un pressupost d’execució de 10.000 euros.

 

En el transcurs de l’acte d’avui, la regidora d’Educació, en funcions, Anna Erra ha manifestat el gran treball que ha fet cadascun dels consellers i conselleres infantils i els ha volgut felicitar en persona de la gran feina feta.

 

Podeu consultar totes les propostes a: http://www.vic.cat/viure-a-vic/educacio/consistori-infantil/propostes-dels-pressupostos-participatius-2014-15

 

Les persones que composen el consistori infantil d’aquest curs 2014/15 són: Marçal García Muñoz (Andersen), Gibert Antentas Parés (Andersen), Gisela Cirera Casassas (Escorial), Jan Sabaté Riera (Escorial), Daixa Prat Valls (Estel), Núria Pous Rossinyol (Guillem de Montrodon), Carla Torras Piqueras (Guillem de Montrodon), Carla Buxadé Casajuana (Pare Coll), Clara Tremosa Roura (Pare Coll), Dafne Maldonado Hidalgo (Sagrat Cor de Jesús), Raül Pérez Bermúdez (Sagrat Cor de Jesús), Carla Solà Galán (Salarich), Montserrat Expósito Castells (Salarich), Ivet Macià Sánchez (Sant Miquel dels Sants), Laura Masoliver Bigas (Sant Miquel dels Sants), Mireia Plans Bellavista (Sant Miquel dels Sants), Ana Gabriela Acevedo Comas (Santa Caterina), Laia Parareda De la Osa (Sentfores), Zakaria Boudich (Sínia) i Amrit Pal Singh (Sínia)

Gronxadors adaptats per a persones amb mobilitat reduïda és el projecte guanyador dels pressupostos participatius