L’Ajuntament de Vic designa els regidors de barri a les 8 àrees que s’ha distribuït la ciutat. Es tracta d’una iniciativa que es va posar en funcionament fa anys amb bons resultats ja que facilita el contacte directe dels ciutadans amb l’administració. Els regidors de barris són els interlocutors amb les associacions de veïnes i veïns i també, particularment, amb els ciutadans.

Destacar que a partir de la propera setmana s’inicia una ronda de trobades amb les diferents associacions veïnals i on es comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra i el regidor/ a de barri. Totes elles es realitzaran al local de cada associació amb la opció, si s’escau, d’acabada la reunió fer una passejada al barri per a conèixer algunes de les demandes o reivindicacions del barri.

7e9565ca-c002-443c-8a70-b59480d347db

Destacar que els regidors/es de barri estaran coordinats pel regidor Toni Serrat. Així, l’assignació de les diferents àrees ha quedat establerta de la següent manera: en primer lloc, M. Carme Bover es farà càrrec de la zona de El Sucre, El Nadal, Castell d’en Planas i Eix 11 de setembre; Àlvar Solà s’encarregarà de la zona del C. de Manlleu, C. de Gurb, P. Mil·lenari i Pl. Estació;Josep-Ramon Soldevila es farà càrrec del Centre històric i C. de Sant Pere i Món Rural; Benjamí Dòniga de El Remei i P. Pep Ventura; Fabiana Palmero de l’Horta Vermella, Santa Anna, La Calla i Pla de l’Estadi; Susagna Roura del barri d’Osona, Serra-de-Senferm; Josep M. Roca dels Caputxins, Eixample Morató, Sant Llàtzer i Quatre Estacions i finalment Toni Serrat de La Guixa.

 

L’Ajuntament de Vic ha redactat un nou Pla director del regidor de barri on es defineixen uns objectius per aquesta legislatura que es resumeixen en tres punts. ‘En primer lloc consolidar la delimitació geogràfica de cada barri que es va determinar ja anteriorment. D’altra banda també es contempla un altre objectiu basat en l’anàlisi de recursos i planificació de serveis i, en darrer terme fomentar la representació veïnal per tal de fomentar l’associacionisme de cada barri.

 

Amb la figura de regidor/a de barri es busca millorar la relació, comunicació i l’entesa entre el municipi i cada un dels barris de la ciutat, donant veu a les associacions veïnals, de comerciants i d’entitats

L’Ajuntament de Vic designa els regidors de barri a les 8 àrees que s’ha distribuït la ciutat