Vols decidir quins projectes hauria de tirar endavant l’Ajuntament per millorar la zona del Merma? Si tens més de 16 anys i estàs empadronat o empadronada en aquesta zona t’animem a que votis i decideixis!

Es tracta de seleccionar un màxim de tres propostes d’un total de 14. Aquestes propostes parteixen de les necessitats que els veïns i veïnes de la zona del Merma que han participat a la primera fase dels pressupostos participatius consideren que té aquesta part de la ciutat.

Pots votar per internet a través del següent web http://decidim.vic.cat/ o bé presencialment en els punts de votació que trobareu en el díptic adjunt. El termini de votacions acaba el dia 26 de setembre.

DÍPTIC VOTACIONS

Vinga, animeu-vos. El vostre vot per decidir com millorar la zona del Merma no hi pot faltar!!!

 

JA HAN COMENÇAT LES VOTACIONS DE LES 14 PROPOSTES DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS