L’Ajuntament posa una part del seu pressupost a disposició dels veïns i veïnes de la zona de la Vella per a que puguin fer propostes de millora  – de qualsevol àmbit – en els barris que la formen. Entenem com a veïns i veïnes la ciutadania individual però també entitats, escoles, cap, etc. amb seu a la zona. Aquest any la partida destinada a propostes és de 150.000€.

La zona de la Vella està formada pels barris del Remei, La Guixa, Sucre-Nadal, Carrer Sant Pere i una part del Centre Històric (Seminari Vell).  Podeu consultar els carrers que hi ha inclosos a www.decidim.vic.cat

Durant el mes de març totes les entitats, centres i recursos amb seu en aquesta zona i les persones majors de 16 anys que hi estan empadronades podran presentar una proposta. Presentar propostes és molt senzill: no cal redactar un projecte ni valorar-lo econòmicament ni fer res complicat. Simplement és dir la idea que es té i el motiu pel qual s’hauria de fer.

Les propostes poden presentar-se a través del formulari que hi ha a www.decidim.vic.cat  fins el 21 de març o bé presencialment a les reunions que es faran els dies següents:

  • 8, 15, 22 i 29 de març de 2/4 de 8 a les 9 del vespre al VicJove (c/ Morgades, 15)
  • 21 i 28 de març de 10 a 12h del matí al Centre Cívic Montseny (Av. del Montseny 16)

Com que es vol posar en valor el debat ciutadà, les propostes que es presentin per internet seran validades per les persones participants a les sessions presencials que es faran durant el mes de març. Es recomana que aquelles persones que participin per internet, també ho facin com a mínim en una de les reunions presencials.

A les reunions presencials, a part de presentat una proposta, també es pot venir només a debatre les propostes que presentin els altres veïns i veïnes.

+ info: www.decidim.vic.cat

 

QUÈ FARIES AMB 150.000€ PER MILLORAR LA ZONA DE LA VELLA? COMENÇA LA FASE DE PROPOSTES