El 2016 va ser l’any dels pressupostos participatius del Merma. La proposta més votada pels veïns i veïnes de la zona que hi van participar va ser l’adequació de la vorera del carrer Pare Coll. Podeu consultar el resultat de la votació ciutadana aquí:

Resultat votacions

La proposta  consistia en dues actuacions: d’una banda ampliar la vorera al davant de l’escola FEDAC Vic – Pare Coll per facilitar el pas de vianants a les sortides escolars. De l’altra banda, anivellar els guals del c/ Pare Coll en el tram entre la Ronda Camprodon i el c/ Pla de Balenyà per a que la vorera sigui més transitable. Els guals són les rampes de les voreres per tal de que els vehicles puguin entrar als garatges i els vianants puguin pujar a la vorera.

Les obres, que tenen un cost de 30.000€, ja han començat i està previst que durin un mes.

Recordem que van sortir guanyadores 3 propostes i que la segona proposta més votada va ser la millora de la seguretat dels vianants en diversos passos zebra de la zona del Merma, la tercera l’adequació de la vorera de la carretera de Roda i que està previst començar a fer aquestes actuacions realitat ben aviat. Podeu consultar les 14 propostes que es van votar als annexes de la memòria del projecte aquí:

Memòria dels pressupostos participatius del Merma

20170421_123607

 

L’AJUNTAMENT INICIA LES OBRES DE LA VORERA DEL CARRER PARE COLL, UN DELS ENCÀRRECS FETS PER LA CIUTADANIA EN ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DEL MERMA