El proper dissabte dia 30 de novembre a les 12 del migdia, a l’escultura del Nen (al pont de la pista), es durà a terme la inauguració de la Ruta històrica del Nen.

Un dels projectes guanyadors de la darrera edició dels pressupostos participatius, celebrats l’any 2018 a la zona vermella del Nen.

El projecte neix de la proposta ciutadana de recuperar el patrimoni històric i cultural de la zona del Nen, que inclou els barris de l’Estadi, la Calla, l’Horta Vermella, Santa Anna, la Serra-de-senferm i el barri d’Osona. La proposta busca fer aflorar el patrimoni històric, artístic i cultural de la zona, molt desconegut i caigut en l’oblit per molts vigatans, perquè pot aportar, alhora, un gran valor afegit que afavorirà la vinculació dels habitants al territori.

En l’acte d’inaugaració es podrà veure una petita mostra del recorregut i d’alguns dels espais històrics recuperats i/o rehabilitats així com també es podrà fer us de l’aplicació per a dispositius mòbils que permetrà, a partir de la lectura de codis QR, accedir a contingut informatiu i complementari descarregable.

L’acte inaugural serà a càrrec de l’alcaldessa Anna Erra, dels representants polítics de l’Ajuntament dels departaments de Cultura i Participació Ciutadana i d’un representant de les Associacions de veïns.

Una celebració oberta a tota la ciutadania.

 

Inauguració de la Ruta històrica de la zona del Nen