Fins al 30 de novembre la ciutadania vinculada al barri pot contestar una enquesta en línia o per telèfon per recollir valoracions

Des del mes de setembre, l’Ajuntament de Vic té en marxa el procés participatiu i col·laboratiu amb el veïnat del barri del Remei de Vic per definir el Pla Estratègic i les accions a desenvolupar en aquest barri els propers anys.

 Aquest procés vol comptar amb les diferents aportacions i visions del veïnat i, per això, s’estan duent a terme diverses accions. Durant el mes de setembre i octubre s’han analitzat informes i dades actuals del barri, s’han fet 22 entrevistes a veïns i veïnes i a personal tècnic de l’Ajuntament i, des d’aquesta setmana, s’ha habilitat una enquesta en línia perquè tota la ciutadania pugui prendre-hi part i opinar a través de la plataforma Decidim, espai a on hi ha tota la informació del procés.

 L’enquesta es podrà contestar fins al dilluns 30 de novembre i està oberta a la ciutadania que tingui un vincle amb el barri del Remei, ja que és important poder recollir el màxim nombre de valoracions i aportacions per definir la diagnosi i el Pla Estratègic del barri. Es pot contestar en línia, però també s’ofereix la possibilitat de respondre-la telefònicament, a través d’una trucada que faran els dinamitzadors comunitaris del barri a les persones interessades. Aquelles persones que desitgin aquesta opció poden fer arribar les seves dades de contacte telefònic al 609522934 o al correu electrònic vicparticipa@vic.cat També es recolliran enquestes a través de les entitats, equipaments i institucions vinculades a aquest pla.

 El dimecres 16 de desembre està previst fer una sessió de treball de validació de la diagnosi comunitària i el debat per definir els criteris i les primeres propostes d’actuacions, les qual s’acabaran d’ajustar i concretar en una darrera sessió programada per al 20 de gener de 2021, sempre i quan la situació sanitària ho permeti. Tota la informació relativa a aquesta propera acció estarà disponible a la pàgina web del procés.

Aquest procés s’està realitzant amb l’acompanyament i cooperació d’un grup motor ciutadà que alhora ha de coliderar comunitàriament la posada en marxa de les accions previstes i amb qui ja s’han realitzat diverses reunions de coordinació del pla, tal com explica el regidor de Participació Ciutadana Josep-Ramon Soldevila.  El grup motor s’ha ampliat i està conformat per l’Ajuntament de Vic, l’Associació de Famílies de La Sínia, l’Associació de Veïns i Veïnes del Remei, l’EAP Vic Sud, l’Escola la Sínia, l’Escola d’Adults, el col·lectiu Remei Reviu, representants dels Habitatges Montseny, representants de comunitats de diversos orígens, un representant del comerç del barri i Delibera, empresa que dinamitza el procés.

En marxa el procés participatiu de l’Ajuntament de Vic per definir el Pla Estratègic del Remei
Etiquetat a: