El Pla Local de Joventut 2021-2024 marcarà les polítiques de joventut dels pròxims 4 anys.

 Aquest mes de febrer el Vicjove iniciarà un procés participatiu per poder començar l’elaboració i redacció d’un nou Pla Local de Joventut 2021– 2024. El Pla serà un document que guiarà totes les accions de joventut a Vic durant els propers 4 anys, per tant la veu dels joves és imprescindible.

Aquest procés que comença és obert a tothom, i té per objectiu crear un espai on el jovent pugui expressar què en pensa de la ciutat, de les polítiques de joventut, de les seves necessitats i expectatives de futur i també de com podem millorar entre tots i totes Vic.

Aquest febrer s’organitzaran 3 taules de diàleg obertes a tota la joventut de la ciutat. Les trobades es faran de manera telemàtica i estaran dividies per temàtiques. S’organitzaran i estructuraran a partir dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). Aquests objectius han estat marcats a nivell global per l’ONU (Organització de Nacions Unides) i les administracions de tot el món hi estan treballant. En aquest cas, l’Ajuntament de Vic i el Vicjove, també compartim aquesta agenda i amb les nostres accions, vetllem per aconseguir-los. Les inscripcions a aquestes sessions es poden fer a través de la web del Vicjove.

Per tots aquells joves de la ciutat que no puguin participar d’aquestes trobades i també vulguin expressar la seva opinió s’habilitarà una nova web des d’on es podrà seguir l’actualitat del procés i expressar la l’opinió a través d’una enquesta online, l’enllaç es troba a la pàgina web www.vicjove.cat.

Comença el procés participatiu per a l’elaboració d’un nou Pla Local de Joventut
Etiquetat a: